CINE SUNTEM

Locuințe Înșiruite Sfântu Gheorghe

An:                           2021

Program:                Residențial

Locație:                  Sfântu Gheorghe

Suprafață:             660 mp

Status:                     Avizare

Programul „Hai Acasă!” organizat de Primăria Sfântu Gheorghe marchează un pas semnificativ către viitorul urban, prin dezvoltarea unui ansamblu de locuințe înșiruite. Această inițiativă arhitecturală oferă o diversitate de tipologii de locuire pentru a răspunde nevoilor variate ale comunității aflate mereu în schimbare.

Cele 5 tipologii distincte de locuințe sunt proiectate cu flexibilitate pentru a permite extinderea ulterioară, asigurându-se că locuințele pot evolua odată cu schimbările în nevoile familiilor. Fiecare tipologie este adaptată unui stil de viață specific, de la case mai compacte pentru familiile tinere la opțiuni mai spațioase.

De asemenea, un aspect esențial al acestui proiect este posibilitatea de extindere ulterioară, oferind locuitorilor flexibilitate și posibilitatea de a personaliza spațiul conform propriilor necesități. Prin această abordare se promovează nu doar o dezvoltare urbană sustenabilă, ci și un mediu rezidențial adaptat la schimbările în comunitate și în modul de viață al rezidenților.

Conceptul de a aduce mai multă flexibilitate și adaptabilitatea spațiului în timp indică o înțelegere a potențialului clienților și felul în care arhitectura propusă corespunde nevoilor lor.

Scroll to Top