CINE SUNTEM

Locuințe Individuale Moara Vlăsiei

An:                           2021

Program:                Rezidențial

Locație:                 Moara Vlăsiei

Suprafață:             7860 mp

Status:                    Proiect Tehnic

În inima comunei Moara Vlăsiei se conturează un ansamblu rezidențial distinct, compus din 28 de case și două spații comerciale, ilustrând o abordare arhitecturală rafinată și integrată. Fiecare locuință, independentă energetic, este concepută cu atenție la detalii, reflectând principii moderne. Arhitectura se distinge prin linii clare și geometrie precisă, conturând spații interioare bine definite. Casele, distribuite în trei tipologii diferite, exprimă variate interpretări ale designului contemporan, adaptate nevoilor individuale ale rezidenților.

 

Folosirea finisajelor și a materialelor de înaltă calitate evidențiază atenția la durabilitate și estetică. Iluminatul natural este maximizat, iar relația cu mediul înconjurător este subliniată prin ferestre ample și conexiuni între interior și exterior. Pe lângă funcționalitatea rezidențială, proiectul integrează două spații comerciale, contribuind la viața comunității. Amenajarea exterioară, cu un parc generos, adaugă o dimensiune peisagistică și oferă un loc de întâlnire și recreere.

 

Ansamblul din Moara Vlăsiei reprezintă o compoziție arhitecturală echilibrată, unde estetica contemporană se îmbină armonios cu funcționalitatea, oferind un cadru prielnic vieții comunitare într-un peisaj natural.

Scroll to Top