CINE SUNTEM

Gloria Jean’s Cafe

An:                            2020

Program:               Comercial

Locație:                 Cluj-Napoca

Suprafață:            170 mp

Status:                   Finalizat

Gloria Jean’s, un brand de renume ce are ca obiectiv extinderea activității la nivel național mizează pe elemente definitorii ce vin să creeze un ambient atipic pentru o cafenea. Pereți verzi, finisajul din lemn asociat cu elemente ușor industriale, reflectă o abordare conceptuală menită să definească spații individuale, instanțe diferite, într-un cadru relativ restrâns pentru o gamă largă de activități.

Spațiul propus, se desfășoară pe 3 niveluri, un parter destinat exclusiv preparării și servirii cafelei dar și a produselor din gama GJ, în sistem take-away.

Cafeneaua începe acolo unde clientul alege să își petreacă timpul alături de o cafea bună, fie la exterior terasei amenajate cu vedere spre strada Alexandru Vaida Voevod, fie la interior la nivelul mezaninului unde spațiul este împărțit în zone de tip bar, lounge sau chiar și masă comună. În continuarea scării ce duce către mezanin, la etaj, spațiul oferă o perspectivă deosebită către Lacul Gheorghieni, făcând din acest loc unul aparte.

Proiectul, unul atipic, devine un element definitoriu pentru fațada Iulius Mall Cluj și acționează ca un magnet pentru trecători, având o vizibilitate foarte bună și o poziționare capabilă să invite către explorare a spațiului interior, unul care o dată descoperit, reflectă o energie vibrantă, un loc numai bun de savurat o cafea bună.

Scroll to Top