CINE SUNTEM

Casa Sibiel

An:                           2021

Program:                Rezidențial

Locație:                 Sibiu

Surprafață:           277 mp

Status:                     În construcție

Situată în pitorescul sat Sibiel, această casă de vacanță reprezintă sinteza între tradiție și contemporaneitate, proiectată special pentru o familie cu doi copii. Proiectul, elaborat cu atenție de către biroul nostru, evidențiază elemente tradiționale reinterpretate într-o manieră modernă. Fațada principală, în întregime îmbrăcată în lemn, reflectă o abordare contemporană asupra elementelor tradiționale sibiene. Detaliile sculptate în lemn aduc aminte de meșteșugul local, iar liniile curate și simetria adaugă o notă modernă.

Principala zonă de socializare se deschide printr-o terasă spațioasă, realizând o conexiune între interior și exterior. Lemnul continuă să domine și pe terasă, oferind un spațiu de relaxare, cu vedere spre peisajul din împrejurimi. Terasa împarte curtea în două spații distincte: unul dedicat activităților sociale și relaxării, iar celălalt, mai intim, pentru activități mai private, de familie.Interiorul casei emană caldura și confortul, spațiul comun fiind primitor, cu ferestre mari care permit luminii naturale să pătrundă. Dormitoarele pentru copii au fost proiectate cu atenție pentru a satisface nevoile lor specifice și pentru a crea un mediu potrivit jocului.

Această casă de vacanță din Sibiel îmbină armonios tradiția locală cu funcționalitatea modernă, oferind familiei un sanctuar relaxant în mijlocul frumuseții naturale a zonei.

 

Scroll to Top